WePresent WiPG1500

De Wepresent is een professioneel presentatietool waar tot 64 gebruikers gelijktijdig gebruik van kunnen maken. Het beeld van hun window of mac laptop, smartphone of tablet kan eenvoudig draadloos getoond worden op de projector of display. De wepresent wordt aangesloten met vga of hdmi (tot full HD). De wepresent kan ook werken met interactieve whiteboards of touchscreens. Draadloos, zonder het installeren van drivers of instellen van beeldkaarten.

Bose Controlspace Ipad controller

Wij ontwikkelden voor de controle van de Bose controlspace een Tablet (Ipad of android) interface die rechtstreeks communiceert met de ESP. Deze wordt op maat gemaakt en kan ook andere apparatuur aansturen, zoals, verlichting, projectors, schermen, etc

Ervine WD600

Wij perfectioneerden de technologie tot in de kleinste details!
Nieuwe Ervine = mooier, krachtiger, duurzamer
De nieuwe generatie Ervine Flat Panel Speakers is nog mooier, klinkt nog beter én is nog krachtiger. Bovendien zijn de verbeterde Ervine-luidsprekerpanelen ijzersterk, zodat ze nog langer meegaan.
Vervang uw panelen door de gloednieuwe Ervine Flat Panel Speakers en u krijgt 30% korting, profiteer van dit uitzonderlijke aanbod.

Benq RP700+ 70 inch touchpaneel voor slechts 3099 euro + btw

BenQ RP700+
large format touch screen
Full HD 1920 x 1080 LED Panel
Vandal Proof Anti-Glare Panel
Ambient Light Sensor
15 Watt x 2 Speaker
IR Multitouch 6 touches