Vives Hogeschool, Roeselare

In de vestiging Roeselare van Hogeschool Vives, werd een volledig nieuw gebouw gebouwd. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een restaurant met zelfbediening, een verhoogd terras en een grootkeuken. Deltavox Projects verzorgde in deze ruimtes de Bose Installaties voor achtergrondmuziek en oproep.

Op de eerste verdieping is een aula voor 250 personen ingericht. Daar plaatsen wij een audio video en licht- installatie. De docent is perfect verstaanbaar tot op de laatste rij dankzij de dubbele Bose MA12ex 2 meter zuilen. We mochten ook een 7000 ansi lumen zware WUXGA Panasonic projector plaatsen met telelens. Daar er ook andere activiteiten gepland worden dan de dagelijkse lessen, plaatsten we er ook een lichtbrug met Led theater spots. Alles wordt aangestuurd met een Extron touchpaneel en Extron randapparatuur die “side by side” projecties mogelijk maakt op het grote Projectie scherm.

Ook in de bijhorende foyer kwam eveneens een Bose geluidsinstallatie.

Op de overige twee verdiepingen vind je een modern vaardigheidscentrum met onder andere simulatielabs met hoogtechnologische simulatiepoppen voor de opleiding verpleegkunde.

In deze plaatsen we Panasonic projectoren met CYP Video presentatie switchers/scalers in de leraarstafels. De Bose MA 12 zuilen aangestuurd door Bose Powermatch versterkers. Alle video en audio apparatuur is eenvoudig bedienbaar met zeer overzichtelijke bedieningspaneeltjes.

vives roeselare (34)
vives roeselare (50)
vives roeselare (4)
[/vc_column]
vives roeselare (44)
vives roeselare (1)
vives roeselare (29)lores